Mededelingen/Nieuws/Info

 In Nieuws

# Fijne feestdagen en een goed, gezond 2023!!

 

##Promotie Kinderpodotherapie  
#7 maart 2022; 
Diploma Kinderpodotherapie gehaald!!😁
Ik mag me nu officieel kinderpodotherapeut noemen.💪🏻😃🦶🏻

Kinderpodotherapie is gericht op het behandelen van voetgerelateerde en beweegproblemen bij kinderen en jongeren.


# Wandelwol; EEN GOEDE TIP:

Heb je last van drukplekken, likdoorn, kloof of blaren? Je kunt de pijn dan verzachten met Wandelwol.
Die is ook verkrijgbaar bij Podotherapie Brugmans vanaf € 6,95.

Interesse? Neem dan contact op via email info@podotherapiebrugmans.nl of via mobiel/whatsapp 06-47929810.

# Zolen; ZOU HET NIET FIJN EN HANDIG ZIJN OM EEN EXTRA PAAR ZOLEN TE HEBBEN?
Als je vanaf 2019 al zolen van mij hebt gehad en het gaat goed op die zolen, dan is het gewoon mogelijk om een extra paar zolen te bestellen.
Ik heb alle benodigde gegevens en ik kan ook op afstand zorgen voor reproductie van die zolen. Ik bezorg de zolen aan huis, of stuur ze op.

Ik ben bereikbaar via email info@podotherapiebrugmans en via mobiel/whatsapp 06-47929810.

ZIJN DE ZOLEN KAPOT OF IS DE AFDEKLAAG VERSLETEN?
Breng de zolen langs of gooi ze in de brievenbus op mijn praktijklocatie in Keldonk, voorzien van naam en geboortedatum. Dan knap ik ze weer netjes voor je op of leg er een nieuwe afdeklaag op. Dan kunnen ze toch weer een tijdje mee. Ik zorg dat de zolen zsm weer bij je terug zijn.

# OOfos slippers; Herstel sneller na een lange run of dag op je voeten met OOfos. Omdat je voeten het verdienen! Bekijk alle modellen en kleuren op  www.oofosbenelux.nl

Verkrijgbaar bij Podotherapie Brugmans! Wil je een paar OOfos slippers?
Neem dan contact op via email; info@podotherapiebrugmans.nl of mobiel/whatsapp; 06-47929810.
In meerdere modellen en kleuren te bestellen.

https://www.oofosbenelux.nl/waarom-oofos/

Bestelde OOfos slippers worden zonder verzendkosten opgestuurd of thuis afgegeven. De maatregelen van het RIVM mbt het Corona-virus worden hierbij in acht genomen.

# Sandalinos; Het mooie weer komt er weer aan😎.
Sandalinos zijn slippers op maat met zoolcorrectie of extra ondersteuning. Kijk op https://www.sandalinos.nl voor meer informatie.

Patienten die al Sandalinos van mij dragen, kunnen ondanks de Corona-crisis, toch een nieuw of extra paar sandalen bestellen.

Neem dan contact op (email info@podotherapiebrugmans.nl of mobiel/whatsapp 06-47929810) om samen met mij online een nieuw model of kleur uit te zoeken en ik zorg dat de nieuwe Sandalinos z.s.m. geleverd worden door ze op te sturen of aan huis af te geven.

# Zelf een verband/vilttherapie toepassen bij een drukplek of likdoorn. Heb je last van drukplekken op of onder je voeten dan kunnen we dit op verschillende manieren voor je oplossen. Denk hierbij aan een verbandtherapie, taping, podotherapeutische zolen of een teenorthese.
Nu je niet vanzelfsprekend in onze praktijk terecht kunt, helpen we je het zelf te doen. Je hoeft ook nu niet met pijn te lopen!
Je kunt de druk van een plek zelf verdelen met behulp van plakkend vilt, dat bij ons verkrijgbaar is.
Deze verbandtherapie kan worden toegepast bij elke drukplek en de vorm van het vilt is afhankelijk van de plek op de voet, de vorm van de drukplek en waar de drukplek zit. Onze video kan je helpen bij het aanleggen van je eigen verbandtherapie.

Werkwijze:
1. Neem een stuk vilt ruim om de drukplek heen en knip de randen rond af
2. Gebruik lippenstift om de drukplek te markeren
3. Leg het vilt op de voet, zodat de lippenstift afgeeft op het vilt en je ziet waar de drukplek zit
4. Knip een uitsparing op de plek van de drukplek, knip geen ‘gaatje’ maar een ‘u-vorm’
5. Knip dan de randen van het vilt schuin af (niet bij de uitsparing), zodat het vilt zonder randen en met een mooie overgang op de voet zit
6. Plak het vilt af met een pleister, zodat het goed op zijn plek blijft zitten

Tip:
Hou de drukverdeling droog, dus niet douchen of gebruik een speciale douchezak

Neem contact met ons op voor meer informatie en om af te spreken hoe we het vilt kunnen leveren of plan een telefonisch consult/videoconsult in voor advies op maat en meer uitleg. We zijn bereikbaar via email info@podotherapiebrugmans.nl of mobiel/whatsapp 06-47929810.

Blijf thuis en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Bron: Podotherapie Oost-Nederland

 

# Videoconsult. Heeft u spoedeisende klachten of wilt u advies?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het nummer 06-47929810 of via de email info@podotherapiebrugmans.nl
U heeft de mogelijkheid om een video consult aan te vragen. Een videoconsult is een afspraak op afstand via beeld. De kosten worden veelal vanuit de aanvullende verzekering vergoed.
Wilt u graag zo’n videoconsult, dan kunt u dat telefonisch, via whatsapp of via de email doorgeven.

 

Hier een filmpje over hoe je het beste nieuwe zolen kunt passen en evt passend maken in je schoenen.

# Steunzolen in werkschoenen. Wanneer u bij Podotherapie Brugmans komt en aangeeft uw steunzolen (ook) in veiligheidsschoenen te willen gaan gebruiken is er goed nieuws! Sinds kort is er een mogelijkheid om op maat gemaakte steunzolen te maken met behoud van het CE-keurmerk van uw schoenen.
Uw steunzolen worden volgens een geprotocolleerd stappenplan vervaardigd en geregistreerd in combinatie met een paar veiligheidsschoenen. Groot voordeel is dat het CE-keurmerk op de schoenen van de fabrikant blijft bestaan met daarbij de aansprakelijkheid bij eventuele calamiteiten.

Podotherapie Brugmans werkt met het Secosol concept. Het Secosol concept biedt een compleet en gecertificeerd assortiment voor meer dan 50 merken, ruim 2000 modellen veiligheidsschoenen (volgens EN ISO 20345/7 en PBM verordening EU 2016/425). Middels Secosol krijgt de gebruiker de juiste inlegzool voor zijn of haar voettype. Voor meer info over Secosol; www.secosol.nl

# September 2019

# Juni 2019: 25 jaar Podotherapie Brugmans