Mededelingen en nieuwtjes over Podotherapie Brugmans

 In Nieuws

#27 maart 2020; Videoconsult. Heeft u spoedeisende klachten of wilt u advies, ondanks dat de praktijk ivm de coronacrisis gesloten is?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het nummer 06-47929810 of via de email info@podotherapiebrugmans.nl
U heeft de mogelijkheid om een video consult aan te vragen. Een videoconsult is een afspraak op afstand via beeld. De kosten worden veelal vanuit de aanvullende verzekering vergoed.
Wilt u graag zo’n videoconsult, dan kunt u dat telefonisch, via whatsapp of via de email doorgeven.

 

#23 maart 2020, update Corona-virus
MEDEDELING: SLUITING PRAKTIJK n.a.v. de strengere maatregelen met betrekking tot de Corona-crisis.

De afgelopen weken is onze zorg enorm veranderd door het Corona-virus. Graag hadden wij zoveel mogelijk zorg door laten gaan.
Echter vanwege alle ontwikkelingen is besloten om de praktijk te sluiten voor alle reguliere zorg.
In ieder geval tot ten minste 6 april.

Voor spoedeisende zorg zal ik wel beschikbaar blijven.
Heeft u klachten die spoedeisend zijn, dan ben ik telefonisch en via whatsapp (06-47929810) of via email (info@podotherapiebrugmans.nl) bereikbaar.
Samen met u bekijken we dan wat de beste oplossing is.

Heeft u in de komende periode een afspraak staan dan nemen wij contact met u op, als u dat zelf ondertussen al niet gedaan heeft.

Voor iedereen veel gezondheid en we hopen u na 6 april weer te mogen begroeten.

#Maart 2020: Hier een filmpje over hoe je het beste nieuwe zolen kunt passen en evt passend maken in je schoenen.

# Maart 2020: Coronavirus.Wij houden de richtlijnen van het R.I.V.M. aan m.b.t. het verspreiden van het Coronavirus.

# Januari 2020: Steunzolen in werkschoenen. Wanneer u bij Podotherapie Brugmans komt en aangeeft uw steunzolen (ook) in veiligheidsschoenen te willen gaan gebruiken is er goed nieuws! Sinds kort is er een mogelijkheid om op maat gemaakte steunzolen te maken met behoud van het CE-keurmerk van uw schoenen.
Uw steunzolen worden volgens een geprotocolleerd stappenplan vervaardigd en geregistreerd in combinatie met een paar veiligheidsschoenen. Groot voordeel is dat het CE-keurmerk op de schoenen van de fabrikant blijft bestaan met daarbij de aansprakelijkheid bij eventuele calamiteiten.

Podotherapie Brugmans werkt met het Secosol concept. Het Secosol concept biedt een compleet en gecertificeerd assortiment voor meer dan 50 merken, ruim 2000 modellen veiligheidsschoenen (volgens EN ISO 20345/7 en PBM verordening EU 2016/425). Middels Secosol krijgt de gebruiker de juiste inlegzool voor zijn of haar voettype. Voor meer info over Secosol; www.secosol.nl

# December 2019: I.v.m. de kerstvakantie is de praktijk op beide locaties gesloten van 23 december 2019 t/m 5 januari 2020.

PODOTHERAPIE BRUGMANS WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GOED 2020 !!

# September 2019

# Augustus 2019: Nieuw en verkrijgbaar bij Podotherapie Brugmans: OOfos slippers. EEN SNELLER HERSTEL MET OOFOS RECOVERY FOOTWEAR.  Na een sportieve inspanning of vermoeiende dag op je voeten verdienen je voeten rust om de volgende dag er weer tegen aan te kunnen. OOfos is ontworpen je voeten, gewrichten en onderrug sneller te helpen herstellen dan welk ander type schoeisel.Omdat voeten het verdienen!

# Juni 2019: 25 jaar Podotherapie Brugmans