Deze comfort schoenen, sandalen en slippers zijn verkrijgbaar bij Podotherapie Brugmans.

 In Nieuws

Schoenen/sandalen/slippers; verkrijgbaar bij Podotherapie Brugmans.

Geïnteresseerd? Hieronder vindt u een overzicht. Zoek een merk en model uit op de betreffende website (link staat erbij) in de gewenste maat en bestel die bij Podotherapie Brugmans; mobiel/whatsapp 06-47929810 of email info@podotherapiebrugmans.nl

Tudo Volta; www.tudovolta.nl

Schoenen speciaal ontwikkeld voor iedereen die #gewoonlekkerwillopen. Ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes of reuma.

Revere en Proflex; https://fijneschoenen.nl/

Een complete lijn in modieuze, comfortabele schoenen, dat brengen de merken Revere en Proflex. Twee gerenommeerde schoenontwerpers, die elk vanuit hun professionele oorsprong comfort, uiterlijk en moeilijke voeten bij elkaar wisten te brengen. Proflex onder andere met door drukvermindering onder de voetzool. Revere onder andere met een Persoonlijk Pas Systeem.

Revere en Proflex bieden een standaard mogelijkheid om de inlegzool eenvoudig uit de schoen te halen en te vervangen voor een onzichtbare inlegzool gemaakt door uw voetspecialist. Op deze manier brengen deze topmerken een oplossing voor een grote groep mensen met probleemvoeten.

YDA schoenen; https://blijfdynamisch.be/yda/

Comfort, gebruiksgemak en stijl! YDA zijn hoogtechnologische schoenen gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek in de biomechanica. De technische kenmerken leiden de weg naar een nieuw concept van welzijn, gezondheid en vitaliteit.

YDA’s zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen ter preventie en zorg van voetproblemen zoals hallux rigidus, hallux valgus, klauw-en hamertenen, metatarsalgie, sesamoiditis en worden ook postoperatief ingezet. Daarnaast worden ze ook voor ruimere doeleinden gebruikt zoals sport, vrije tijd, toerisme en zelfs ter vervanging van een dagelijkse schoen of sneaker.

OOfos slippers; https://www.oofosbenelux.nl

Het unieke OOfoam geeft maximale absorptie en demping waardoor de druk op pijnlijke plekken onder de voet word verminderd. Het gepatenteerde biomechanische voetbed zorgt voor een superieure ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop.

OOfos slippers laten je voet bewegen op alle ondergronden en afwikkelen op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft.  Het zachte OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met uw voet mee. Hierdoor wordt druk op gewrichten verminderd en dempt schokken op de voeten, knieën en onderrug.

Draag OOfos na een lange dag op uw voeten of na een flinke wandeling of work out. Ervaar het unieke zachte OOfoam en wat het product voor jouw pijnlijke voeten kan doen. Feel the OO.